tirsdag 15. mars 2011

Det er tirsdag

..og da er det musikkøvelse.
Vi øver til konsert...
Ganske så sakralt repotoir av oss denne gangen, men vi lover mere fart på neste konsert ;))
Øver og øver..
Her fikk keg med litt av hvert av "meg-ting" også, Hoyane mine, mitt hjemmeheklede teppe over en stol fra Fretex, -og så fløyta mi ;))
Ja, jeg er 17.mai-dame og det er jeg stolt av. Følelsen av å bidra litt er der når jeg trasker rundt med korpset og spiller. Vi blir formelig båret frem av publikum langs veien, og da glemmer vi såre tær, ømme knær, nummene lepper og sånt en stund ;)) 

En stor lykke å spille i korps 17.mai også !

Nabofrøkna Mira hilser også ;))

5 kommentarer:

 1. I min spede ungdom spilte jeg klarinett i korps, og har ofte savnet 17.mai-følelsen i denne sammenhengen. Men har gått mye i 17.mai-tog, det skal jeg ha;)
  Lykke til med øving til konsert!!
  Nattaklem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Jammen meg godt det finnes de som fremdeles vil gå å spille på 17.mai :-) Sikkert nydelig..men jeg er vel litt for langt borte til å få hørt dere akkurat den dagen? Hvis ikke det blir invitert sørover da?? ;-)

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 3. Misunner deg å spille i koprs!! Tror jeg er den av tilskuerne som holder takten mest!! Det er feiende flott med korpsmusikk!! Så der skal du spille med stolthet!!
  Savner Trondheim litt på 17.mai...kjenner få her enda så det blir ikke helt det samme...
  God trening!!
  Klem fra meg i sol og vårvær:)

  SvarSlett
 4. Hjertelig takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Hos deg er det mye morsomt! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Så flott at du holder det ved like! Jeg spilte også i korps og hadde (har) min egen trompet. Nå er den kommet fram fra loftet etter at jeg oppdagte at jeg kunne få lyd i kornetten til en svigerdatter. Men jeg tror tiden har gått fra meg. Jeg kan da ikke sitte og øve i blokk, gamle dama på 60 år.

  SvarSlett